Exodermin Κρέμα μυκήτων ποδιών και ποδιών – Πλήρης ανασκόπηση

Το Exodermin είναι μια πατενταρισμένη κρέμα για την πρόληψη και τη θεραπεία του μύκητα των ποδιών. Αναπτύχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δερματολογίας το 2016 και το 2021 έχει ήδη εισέλθει στην αγορά στην Ελλάδα. Ο παραγωγός του μέσω της >> Επίσημης ιστοσελίδας << είναι αυτός που είναι υπεύθυνος για τις απευθείας πωλήσεις στον καταναλωτή. Διαμεσολαβητές όπως φαρμακεία, Mercadona, amazon, ebay ή άλλο, δεν αποτελούν ασφαλή μέσα πώλησης για την αγορά αυτού του φυσικού φαρμάκου για μυκητιακές ασθένειες.

Η εμφάνιση μυκητιασικών ή μυκητιασικών λοιμώξεων προκαλείται από μύκητες και είναι πολύ συχνή. Παρά το ότι έχουν καλές προγνώσεις και υπάρχουν διάφορες θεραπείες, προκαλούν μεγάλο αριθμό επισκέψεων στο γιατρό που οφείλονται στην αισθητική τους εμφάνιση, τη δυσφορία και ότι μπορεί να είναι μεταδοτικές. Ομοίως, μπορεί να εμφανιστούν σε διαφορετικά επίπεδα σοβαρότητας, με πιθανότητα να είναι επεμβατικές ή συστηματικές.

Τα πιο συνηθισμένα φάρμακα είναι τοπικά αντιμυκητιασικά φάρμακα που κανονικά εφαρμόζονται στην πληγείσα περιοχή. Αυτά μπορεί να είναι τζελ, κρέμες, έλαια και λοσιόν. Υπάρχουν όμως και αυτά του προφορικού τύπου.

Αυτή τη φορά θα δούμε όλα όσα σχετίζονται με το Exodermin. Ένα εξωχρηματιστηριακό προϊόν όπου ο κατασκευαστής του, εκτός από όλες τις λεπτομέρειες, εξήγησε επίσης ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτού του φαρμάκου και άλλων αντιμυκητιασικών φαρμάκων που συνταγογραφεί ο γιατρός ή που μπορούμε να βρούμε στα φαρμακεία και στο διαδίκτυο.

9.6Puntaje de experto
Αξιολόγηση του Exodermin

Τιμή
9.5
Αποτελεσματικότητα
10
Σύνθεση
10
Κριτικές χρηστών
9.5
Πλεονεκτήματα
 • Φυσική σύνθεση.
 • Προτεινόμενο φάρμακο στην αγορά.
 • Μπορείτε να το πάρετε στη μισή τιμή.
Μειονεκτήματα
 • Δεν πωλείται στα φαρμακεία.
 • Πρέπει να έχει καθημερινή και συνεχή χρήση.

Τι είναι το Exodermin και σε τι χρησιμεύει;

Το Exodermin είναι κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και ενδείκνυται αντιμυκητιασικό προϊόν με γρήγορη δράση 4 εβδομάδων. Σχεδιάστηκε ως κρέμα και ο παραγωγός της ισχυρίζεται ότι εκτός από την προώθηση της ανακούφισης στα νύχια και τα πόδια, βοηθά επίσης στην ενίσχυση της ανοσίας σε μυκητιασικές λοιμώξεις.

Τι οφέλη μπορούν να επιτευχθούν

Η μη θεραπευμένη ονυχομυκητίαση μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, να επηρεάσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να οδηγήσει σε χρόνια πάθηση. Εάν ο μύκητας δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως και με τη σωστή θεραπεία, οι επιπλοκές μπορεί να γίνουν αναπόφευκτες.

Ο κατασκευαστής του Exodermin έχει προσδιορίσει την κρέμα ως μια αποτελεσματική θεραπεία που αντιμετωπίζει το πρόβλημα από τη ρίζα. Μετά τη χρήση, διασφαλίζει ότι τα πιο σημαντικά οφέλη είναι τα ακόλουθα:

 • Εξαλείψτε τις λευκές κηλίδες στα νύχια, τον σκούρο τόνο και τις τρύπες.
 • Αφαιρεί το σπάσιμο και τη χαλάρωση από το ύφασμα.
 • Ανακουφίζει από τον κνησμό και το κάψιμο.
 • Το δυσάρεστο άρωμα εξαφανίζεται.
 • Αποφύγετε τις δυσπλασίες των προσβεβλημένων νυχιών.
 • Μαλακώνει το δέρμα και μειώνει το πάχος του.
 • Καταστρέφει τις φουσκάλες που παράγονται στα πόδια.
 • Το μούδιασμα και το μυρμήγκιασμα επίσης εξαφανίζονται.
 • Προωθεί την αναδόμηση της πλάκας νυχιών.

Πώς λειτουργεί η κρέμα για τον μύκητα των νυχιών

Οι μυκητιακές ασθένειες των νυχιών και των ποδιών μπορούν να εμφανιστούν στις ακόλουθες φάσεις:

Στο πρώτο στάδιο, τα πόδια αρχίζουν να ξεφλουδίζουν και ερεθίζονται. Υπάρχει επίσης η αίσθηση του ιδρώτα και ένα δυσάρεστο άρωμα που προκαλούν δυσφορία.

Όταν φτάσει το δεύτερο στάδιο, εμφανίζεται ο μύκητας των νυχιών, βαθιές ρωγμές, εφίδρωση και ερεθισμός γίνονται υπερβολικές και τα νύχια παίρνουν κιτρινωπή και αδύναμη εμφάνιση. Στη συνέχεια, το δέρμα αισθάνεται νεκρό και παχύτερο, το οποίο αναμφίβολα θα αντιμετωπίσει σοβαρή ενόχληση κατά το περπάτημα.

Φτάνοντας στο τρίτο και τελευταίο στάδιο, εμφανίζονται ξεφλούδισμα και ερεθισμός μεταξύ των δακτύλων, τα έλκη και οι ρωγμές γίνονται βαθιές. Τότε εμφανίζεται ο πόνος και τα νύχια αρχίζουν να χάνουν.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Exodermin είναι μέσω των δραστικών ουσιών που περιέχονται στον τύπο, όταν εισάγονται στο τοπικό σχέδιο, τα συστατικά διεισδύουν στις πληγείσες περιοχές των νυχιών και αρχίζουν να καταστρέφουν σπόρια μυκήτων, γεγονός που εμποδίζει επίσης τη συνέχιση της αναπαραγωγής τους.

Σύνθεση και συστατικά Τι περιέχει;

Το σκεύασμα Exodermin αποτελείται από ένα σύμπλεγμα βασικών συστατικών για μια αποτελεσματική αντιμυκητιασική θεραπεία. Περιέχει:

 • Kalanchoe + Mumijo Extract. Μπορούν να απολυμάνουν και να καταπολεμήσουν τη δομή του μύκητα. Βοηθούν στη μείωση του ερεθισμού και της δυσφορίας. Ενισχύουν επίσης τις διαδικασίες κλεισίματος πληγών και ρωγμών που προκαλούνται από μύκητες.
 • Πρόπολη + Φύλλα Αλόης. Βοηθούν στην αποφυγή αναπαραγωγής και ανάπτυξης παθογόνων βακτηρίων. Βοηθούν επίσης στη μείωση της εφίδρωσης και της μυρωδιάς.
 • Χαμομήλι + Λάδι Monarda. Είναι βασικά συστατικά για την προστασία και την ενίσχυση της πλάκας των νυχιών, αποτρέποντας την αναπαραγωγή βακτηρίων.
 • Βελόνες + Εκχύλισμα καλέντουλας. Ενισχύουν τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος, βοηθούν στην ανακούφιση χρόνιων ασθενειών και βελτιώνουν την υγεία του δέρματος.

Παρενέργειες και αντενδείξεις

Ο κατασκευαστής του Exodermin ανέφερε ότι το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές για άτομα που αποφασίζουν να αρχίσουν να το χρησιμοποιούν. Είναι ένα αντιμυκητιασικό φάρμακο που δεν προκαλεί παρενέργειες ή αντενδείξεις. Αυτές οι διευκρινίσεις υποστηρίζονται μέσω κλινικών δοκιμών που παρουσιάζονται από τον επίσημο ιστότοπό του. Έτσι, επισημάνθηκε επίσης το γεγονός ότι είναι ένα προϊόν που συνιστάται ιδιαίτερα από τους δερματολόγους για τους ασθενείς τους και χρησιμοποιείται ευρέως σε ιαματικά λουτρά λόγω του ότι είναι επίσης απόλυτα ασφαλές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα Exodermin

 • Θα πρέπει να εφαρμόζετε κρέμα Exodermin 2 φορές την ημέρα στην πληγείσα περιοχή (το δέρμα γύρω από το δάχτυλο και κατεστραμμένα νύχια).
 • Η ίδια διαδικασία πρέπει να εφαρμόζεται για 2 εβδομάδες ή μέχρι να εξαφανιστούν εντελώς τα συμπτώματα.
 • Μπορείτε να παρατείνετε αυτήν τη θεραπεία έως και 4 μήνες για να αποφύγετε τη δευτερογενή μόλυνση.

Πότε εμφανίζονται τα αποτελέσματα;

 • Την πρώτη ημέρα χρήσης της κρέμας θα παρατηρήσετε ότι ο κνησμός έχει μειωθεί μαζί με το ξεφλούδισμα, τη διάρκεια και το κακό άρωμα.
 • Μετά από 7 ημέρες εφαρμογής θα παρατηρήσετε ότι οι ρωγμές θα έχουν ανακουφιστική εμφάνιση.
 • Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, τα νύχια θα έχουν υγιή εμφάνιση.
 • Εάν η θεραπεία παραταθεί, μέσα σε 1 και 3 συνεχόμενους μήνες, η πλάκα των νυχιών θα αποκατασταθεί, το ανοσοποιητικό σύστημα θα ενισχυθεί και η πιθανότητα επανεμφάνισης μπορεί να μειωθεί.

Πόσο συνιστάται η θεραπεία του μύκητα των νυχιών με Exodermin;

Ο κατασκευαστής του Exodermin έχει τονίσει τη λήψη αντιμυκητιασικής θεραπείας με Exodermin και τη λήψη με κάποια συνταγογραφούμενη φαρμακευτική αγωγή. Αυτό εξηγεί σχετικά:

 • Με το Exodermin τα παθογόνα βακτήρια καταστρέφονται αμέσως.
 • Λόγω της βαθιάς διείσδυσης που επιτυγχάνεται με αυτήν την κρέμα, ο μύκητας πεθαίνει εντελώς.
 • Οι δραστικές ουσίες της τοπικής κρέμας συσσωρεύονται στο σώμα, βοηθώντας στη δημιουργία ανοσίας σε μυκητιασικές λοιμώξεις.

Πραγματικές απόψεις και σχόλια

Με όλες τις θεραπείες που είχα δοκιμάσει πριν, ο μύκητας επέστρεφε πάντα μετά από λίγο, νόμιζα ότι ήταν φυσιολογικό. Όταν τελείωσα 4 μήνες θεραπείας με την κρέμα Exodermin ήμουν έκπληκτος, γιατί μέχρι τώρα δεν είχα την ανάγκη να κάνω επανεκκίνηση κάτι καινούργιο.

Σεμπάστιαν, 43 ετών

Για τη δουλειά μου φοράω σχεδόν πάντα κλειστά παπούτσια, τα πόδια μου ήταν συνεχώς ιδρωμένα και το βράδυ που γύρισα σπίτι τα έβγαζα και βγήκε μια άσχημη μυρωδιά, μέχρι που μια μέρα παρατήρησα ότι εμφανίστηκε ένας μύκητας. Έτσι ανησύχησα και άρχισα να χρησιμοποιώ το Exodermin. Το πρόβλημα του μύκητα δεν πήγε πλέον σε άλλες περιοχές. Συνεχίζω να χρησιμοποιώ την κρέμα για να αποτρέψω το πρόβλημα και νιώθω υπέροχα γιατί με βοήθησε επίσης με τον ιδρώτα που ένιωθα κάθε μέρα.

Ιουλιέτα, 31 ετών

Τιμή Exodermin Πόσο κοστίζει;

Η Exodermin έχει πλήρη τιμή 98 ευρώ, αλλά ο κατασκευαστής έχει ξεκινήσει ένα διαφημιστικό κόστος που τοποθετεί το προϊόν ως μια φθηνή μέθοδο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μύκητα των νυχιών και των ποδιών. Είναι δυνατό να αγοράσετε Exodermin στη μισή τιμή πληρώνοντας μόνο αξία 49 ευρώ.

Πού να αγοράσετε Exodermin στην Ελλάδα

Ο ιστότοπος του κατασκευαστή είναι το επίσημο μέσο με το οποίο διανέμεται αυτή η φυσική θεραπεία. Στην Ελλάδα οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν μια ασφαλή και ομαλή αγορά.

Πώς να κάνετε μια αγορά – Αποστολή και πληρωμή

Εάν ζείτε στην Ελλάδα, η υποδεικνυόμενη μέθοδος αγοράς Exodermin είναι η εξής:

 1. Πήγαινε για ψώνιαΓια να παραγγείλετε την κρέμα, δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε μια φόρμα παραγγελίας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.
 2. Επιβεβαίωση αγοράςΘα λάβετε μια ειδοποίηση σχετικά με την κατάσταση της αγοράς, όπου θα ενημερωθείτε για την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Ο χρόνος άφιξης μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 3 ημέρες, ανάλογα με την περιοχή κατοικίας όπου βρίσκεστε.
 3. Λάβετε το προϊόν και πληρώστεΠρέπει να πάτε στο ταχυδρομείο την ημερομηνία που αναφέρεται με τα στοιχεία αποστολής, την ταυτότητα και το χρηματικό ποσό για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή. Μόλις πληρώσετε την απόδειξη, το πακέτο θα σας παραδοθεί αμέσως.

Το συμπέρασμά μας

Αναλύοντας και συγκρίνοντας το προϊόν Exodermin στην αγορά, θα μπορούσαμε να δούμε ότι είναι ένα βοηθητικό που έχει ξεχωρίσει για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Από τότε που εισήχθη στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες όπως η Ιταλία, η Γερμανία, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ελλάδα, η Πολωνία και η Ουγγαρία, ήταν το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο φυσικό φάρμακο χωρίς ιατρική συνταγή για τη θεραπεία μυκητιακών ασθενειών. Μπορούμε ακόμη να διαπιστώσουμε ότι οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση του ως εναλλακτική λύση στη χημική ιατρική.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο χρεώνετε για τα μεταφορικά;

Η αποστολή είναι δωρεάν.

Σε ποιο φαρμακείο πωλείται;

Το Exodermin δεν είναι συνταγογραφούμενο φάρμακο αλλά μια φυσική θεραπεία. Επομένως, ο κατασκευαστής δεν αποκάλυψε ότι τα φαρμακεία είναι επίσημο μέσο για τη διανομή αυτής της θεραπείας για μύκητες.

Μπορεί να παραγγελθεί μέσω amazon ή ebay;

Η Amazon, το ebay, το aliexpress ή οποιοδήποτε άλλο διαδικτυακό κατάστημα πωλήσεων δεν είναι εγγυημένο ότι θα πραγματοποιήσει μια ασφαλή αγορά του Exodermin.

Ποιος μπορεί να κάνει χρήση αυτής της κρέμας για τον μύκητα των νυχιών;

Η αντιμυκητιασική κρέμα Exodermin ενδείκνυται για όποιον θέλει ένα φυσικό και αποτελεσματικό αντιμυκητιασικό φάρμακο.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

   Deje una respuesta