XtraSize χάπια Τιμή, πού να αγοράσετε, λειτουργεί

Αν ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας, ίσως να ενδιαφέρεστε για φυσικές λύσεις για να αυξήσετε το μέγεθος και την περιφέρεια. Αντί να επιλέγετε μια δραστική και δυνητικά επικίνδυνη μέθοδο (όπως χειρουργική επέμβαση), υπάρχει ένα ισχυρό συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται σε φυσικά συστατικά που θα σας επιτρέψουν να έχετε πιο διαρκή σεξουαλική επαφή. Μιλάμε για χάπια XtraSize.

9Puntaje de experto
Αξιολόγηση

Τιμή
9
Αποτελεσματικότητα
9
Σύνθεση Προϊόντος
9
Κριτικές χρηστών
9

Αποκτήστε το XtraSize με έκπτωση 50% – www.XtraSize.gr

Τι είναι το XtraSize;

Το Xtrasize είναι ένας φυσικός τύπος που οι χρήστες που το χρησιμοποίησαν υποστηρίζουν ότι είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για όλους τους ενήλικες άνδρες να προσθέσουν μέγεθος στο πέος τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. Το Xtrasize, είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση των αρσενικών, χρησιμοποιεί φυσικά συστατικά που αυξάνουν σημαντικά το μέγεθος του πέους.

Το Xtrasize μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του πέους διευκολύνοντας και αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος. Είναι ο καλύτερος φυσικός ενισχυτής και, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν τον τρόπο ζωής και τις συμπεριφορές τους. Επιπλέον, οι άνθρωποι που καπνίζουν, οι άνθρωποι που πίνουν αλκοόλ ή ακόμη και εκείνοι που έχουν συνταγογραφηθεί μπορούν να ενσωματώσουν με ασφάλεια το προϊόν στη ζωή τους με επιτυχία.

Πού να αγοράσετε το Xtrasize;

Γνωρίζετε ότι το προϊόν δεν διατίθεται προς πώληση σε καταστήματα όπως Amazon, eBay, AliExpress ή σε φαρμακεία. Εάν θέλετε να μάθετε από πού να αγοράσετε αυτό το προϊόν, γνωρίζετε ότι μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Μπορείτε να πάτε κάνοντας κλικ εδώ. www.xtrasize.gr

Τιμή προϊόντος

Το Xtrasize είναι με έκπτωση 50%. Σας συνιστούμε να βιαστείτε πριν τελειώσει η τιμή και η προσφορά. Πάρτε την έκπτωσή σας εδώ: www.xtrasize.gr

Πώς λειτουργεί

Το αρσενικό σεξουαλικό όργανο αποτελείται από δύο τμήματα ή μέρη, δηλαδή το μακρύ και το πάνω μέρος. Το μεγάλο μέρος είναι υπεύθυνο για μια στύση και ονομάζεται cavernosa corpora. Είναι ένας σπογγώδης ιστός που διοχετεύει τη ροή του αίματος.

Αποκτήστε το XtraSize με έκπτωση 50% – www.XtraSize.gr

Αν αυτό το σπήλαιο λάβει αρκετό αίμα, γεμίζει και προμηθεύει αίμα σε ολόκληρο το πέος. Το πέος γίνεται όρθιο και σκληρό. Ο λόγος για τον οποίο το σεξουαλικό σας όργανο παραμένει το ίδιο μέγεθος είναι επειδή το cavernosa των σωμάτων δεν περιέχει αίμα.

Ο μόνος τρόπος να αυξηθεί το μέγεθος του αρσενικού σεξουαλικού οργάνου είναι να αυξηθεί η παροχή αίματος στο πέος, ακόμη και αν το σπέρμα είναι γεμάτο αίμα. Όταν το αίμα ωθείται στο πέος, σπάει τα κύτταρα και τα αναγκάζει να αλλάξουν το μέγεθος. Αυτές οι νέες διαστάσεις δείχνουν ένα μεγαλύτερο πέος.

Γενικά, κάθε ενισχυτής αρσενικού λειτουργεί διευκολύνοντας την απόκτηση και τη συντήρηση μιας στύσης. Χρησιμοποιούν συστατικά που ενισχύουν σημαντικά τη λίμπιντο ή διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία ή έναν συνδυασμό των δύο μεθόδων.

Το χάπι Xtrasize έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί την ίδια τεχνική fonzionamento. Τα φυσικά συστατικά επιλέγονται για να είναι αποτελεσματικά στη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας του ανθρώπου. Ενεργούν ειδικά στον επεκτάσιμο στυτικό ιστό, ο οποίος βρίσκεται στο πέος σας. Ο επεκτάσιμος στυτική ιστός είναι αυτός που γεμίζει με αίμα κάθε φορά που έχετε μια στύση.

Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν λειτουργεί βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στο πέος αυξάνοντας παράλληλα την υγεία και την απορρόφηση των γύρω ιστών. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για το πέος σας.

Οφέλη από τη χρήση του Xtrasize

 • Μια αύξηση στο μέγεθος των στύσεων σας.
 • Προσθέστε έως και τρεις ίντσες στο μέγεθος του πέους.
 • Το Xtrasize έχει αποδειχθεί ότι είναι απολύτως ασφαλές.
 • Βελτιώστε το πάχος του πέους σας.
 • Αυξήστε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση.
 • Αυξήστε τη σεξουαλική σας απόδοση γενικά.
 • Συνίσταται κυρίως από ένα συνδυασμό φυσικών συστατικών.
 • Ο επίσημος ιστότοπός του παρουσιάζει μαρτυρίες.
 • Αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία για καλύτερη σεξουαλική λειτουργία.
 • Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι το Xtrasize αποδεικνύεται κλινικά ότι δουλεύει.
 • Εξασφαλίζουν αποτελέσματα.

Αποκτήστε το XtraSize με έκπτωση 50% – www.XtraSize.gr

Σύνθεση Xtrasize

Πριν παρατηρήσετε τις επιδράσεις του Xtrasize στη μεγέθυνση του πέους (και στη θεραπεία της ανδρικής ανικανότητας), είναι σημαντικό να εξετάσετε τη σύνθεσή του. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει μόνο φυτικά εκχυλίσματα και φυσικά δραστικά συστατικά των οποίων η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί από ανεξάρτητες επιστημονικές μελέτες. www.xtrasize.gr

Tribulus Terrestris: Αυτό το φυτό που αναπτύσσεται κυρίως στην Αφρική και την Ασία έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετές εκατοντάδες χρόνια στην παραδοσιακή ιατρική. Είναι ιδιαίτερα γνωστό για την αύξηση της λίμπιντο και, ως εκ τούτου, επιτρέπει τη βελτίωση των λειτουργιών στύσης και την αύξηση του θωρακικού οργάνου. Με την αύξηση του επιπέδου τεστοστερόνης (ορμόνη φύλου που συνδέεται με την αρρενωπότητα), το tribulus terrestris θα σας βοηθήσει επίσης να αυξήσετε το μέγεθος του πέους σας.

Maca Root: Αυτό το φυσικό συστατικό, το οποίο αναπτύσσεται κυρίως στη Λατινική Αμερική, λειτουργεί επίσης ως ισχυρό αφροδισιακό. Και βοηθά στη διατήρηση των στύσεων περισσότερο. Επίσης, καταπολεμά την πρόωρη εκσπερμάτωση, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, είναι αυτό το τελευταίο αποτέλεσμα που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε το πέος σας.

Saw Palmetto: Αυτό το φυσικό φυτό όχι μόνο αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία και διέγερση. Επίσης διευρύνει το μέγεθος του πέους. Μειώνει επίσης τα κακά σας επίπεδα χοληστερόλης και συμβάλλει στον περιορισμό του κινδύνου λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.

L-αργινίνη: Αυτό το αμινοξύ όχι μόνο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος (και επομένως καταπολεμά τη στυτική δυσλειτουργία). Βοηθά επίσης να κερδίσετε αρκετά εκατοστά στο μέγεθος και την περιφέρεια του πέους σας.

Αυτά τα φυσικά συστατικά έχουν χρησιμοποιηθεί παλαιότερα εδώ και πολλά χρόνια και έχουν αποδείξει την αποτελεσματικότητά τους. Με αυτά τα συστατικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν, το χάπι σας εγγυάται μια πιο ευχάριστη σεξουαλική ζωή.

Παρενέργειες και αντενδείξεις

Τα χάπια μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην προώθηση της ροής αίματος στα γεννητικά όργανα. Η αυξημένη ροή αίματος μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας ή της ανικανότητας. Επειδή τα συστατικά του είναι φυσικής προέλευσης, δεν προκαλούν παρενέργειες ή δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας. www.xtrasize.gr

Όντας το προϊόν ένα εντελώς φυσικό συμπλήρωμα, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες που δεν πρέπει να ανησυχείτε. Πρόκειται για καλά νέα, καθώς έχει την εγγύηση απλών αποτελεσμάτων. 

Τρόπος χρήσης

Θεωρητικά, θα πρέπει να πάρετε ένα δισκίο την ημέρα! Είναι καλύτερα να το πάρετε αμέσως μετά το πρωινό. Μπορείτε να είστε ευέλικτοι για τον καιρό, αλλά για κάποια ορατά αποτελέσματα είναι προτιμότερο να τα πάρετε έτσι.

 • Πάρτε 1 δισκίο με άδειο στομάχι με ένα ποτήρι νερό κάθε πρωί πριν από το πρωινό.
 • Λαμβάνοντας ένα χάπι μισή ώρα πριν από το σεξ μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα.
 • Ένα κουτί ισούται με 2 μήνες θεραπείας.
 • Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η συνέχιση της θεραπείας για τουλάχιστον 90 ημέρες και η συνέχιση της θεραπείας με 3-4 κουτιά.

Κριτικές χρηστών

Ήταν μόνο μια μέρα αργότερα να πάρετε το χάπι και να συνειδητοποιήσετε ότι είχα περισσότερη ενέργεια και αντίσταση στο κρεβάτι. Το ίδιο πράγμα δεν μου συνέβη όταν πίνω ένα ποτό ή ένα συμπλήρωμα αυτή τη στιγμή. Τη δεύτερη ημέρα θα μπορούσα να αισθανθώ πολύ καλύτερα από την πρώτη. Δεν χρειάστηκε να κοιτάξω πια, με την Xtrasize ήμουν πεπεισμένος και ικανοποιημένος, γιατί μου έδωσε τα πάντα σε μερικές μέρες που έψαχνα για πολύ καιρό, ήμουν σε καλύτερη διάθεση και άφησα τη γυναίκα μου τόσο ικανοποιημένη όσο όταν παντρευτήκαμε πριν από 20 χρόνια .

Daniel Restepo 54 ετών

Ένας φίλος μου είπε ότι πρόσθεσε στη ζωή του αυτό το συμπλήρωμα που είχε βελτιώσει την οικεία του ζωή, στην αρχή δίστασα να τα δοκιμάσω αφού είχε προσπαθήσει προηγουμένως να χρησιμοποιήσει συμπληρώματα σεξουαλικής ενίσχυσης και δεν είχαν δουλέψει για μένα. Τώρα είμαι χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος που άκουσα τον φίλο μου, γιατί αφού ξεκίνησα αυτό το συμπλήρωμα, η σεξουαλική μου ζωή βελτιώθηκε με τη σύζυγό μου, τώρα ξαναζούμε κάθε βράδυ το πάθος που είχαμε, όπως όταν ξεκινήσαμε τη σχέση μας.

Σαλβαντόρ Μάρτινεζ 44 ετών

Το συμπέρασμά μας

Το Xtrasize δουλεύει για τη λίμπιντο, την ποιότητα της ανέγερσης και τη μεγέθυνση του ανδρικού μέλους σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Τα ενεργά συστατικά στο XtraSize σας επιτρέπουν να επιμηκύνετε το φύλο σας και, ειδικότερα, να κερδίζετε 1,5 εκ. Ύψος. Όσον αφορά την περιφέρεια, θα αυξανόταν κατά 5% για κάθε μήνα θεραπείας. www.xtrasize.gr

Για να παρατηρήσετε τα αποτελέσματά της και να μεγεθύνετε το πέος σας, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τη δόση που συνιστά ο κατασκευαστής. Συνίσταται στην λήψη ενός δισκίου την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί. Καταπιείτε το με ένα γεμάτο ποτήρι νερό.

Εάν ξεχάσετε να πάρετε μια κάψουλα XtraSize, το κάνετε αμέσως μόλις το θυμηθείτε. Και εάν έχει περάσει μια μέρα, απλά παραλείψτε τη χαμένη δόση του Xtrasize και συνεχίστε τη θεραπεία σας κανονικά.

Αποκτήστε το XtraSize με έκπτωση 50% – www.XtraSize.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Πού να αγοράσετε το Xtrasize;

Το Xtrasize διατίθεται μόνο προς πώληση μέσω του επίσημου ιστότοπου του κατασκευαστή. www.xtrasize.gr

Πόσο κοστίζει το Xtrasize;

Για να γνωρίζετε την τιμή του Xtrasize πηγαίνετε απευθείας στον επίσημο ιστότοπο κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο: www.xtrasize.gr

Μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν στα φαρμακεία;

Όχι, το Xtrasize δεν πωλείται στα φαρμακεία ή στα καταστήματα λιανικής πώλησης όπως το AliExpress,

Είναι πωλούνται σε καταστήματα Amazon;

Μπορεί να βρείτε ένα προϊόν που μοιάζει με Xtrasize, αλλά ποτέ δεν θα μπορείτε να βρείτε το αρχικό προϊόν στο Amazon, στην κορυφή του οποίου θα βρείτε ένα προϊόν με υψηλότερη τιμή και δεν θα λάβετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα

Πώς να εξασφαλίσετε την αγορά του αρχικού προϊόντος;

Για να εξασφαλίσετε την αγορά αυτού του προϊόντος, μπορείτε να το κάνετε μόνο με την αγορά του πρωτοτύπου μέσω του επίσημου ιστότοπου.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

   Deje una respuesta