Motion Mat: Ματ μασάζ, οφέλη και παρενέργειες

Κάθε μέρα αναζητούνται διάφορες εναλλακτικές λύσεις για τη θεραπεία ασθενειών ή καταστάσεων όλων των ειδών, έτσι ώστε να μην μεθυσθεί το σώμα με επιβλαβείς χημικές ουσίες που μακροπρόθεσμα καταλήγουν να καταστρέφουν όργανα όπως τα νεφρά, καταστάσεις όπως πονοκεφάλους, κόπωση, αρθρώσεις των αρθρώσεων, Η σπονδυλική βλάβη, το άγχος, το άγχος, η έλλειψη ενέργειας, είναι μερικές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι κάθε μέρα.

Για πολλές γενιές έχουμε προσεγγίσει ή επωφεληθεί από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική, ο βελονισμός ήταν ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους από τον άνθρωπο για τη βελτίωση πολλών πτυχών της υγείας. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κατάλληλοι να χρησιμοποιήσουν αυτήν τη μέθοδο που συνίσταται στην εξισορρόπηση της ζωτικής δύναμης μέσω βελόνων που εισάγονται σε διαφορετικά σημεία του σώματος βοηθώντας στην τόνωση των μυών, των ιστών και των νεύρων.

Παρόλο που υπάρχουν αποτελέσματα που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά του και ο βελονισμός θεωρείται επιστήμη, πολλοί άνθρωποι δεν είναι κατάλληλοι για τη διεξαγωγή αυτής της θεραπείας και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ανοίξουμε αυτόν τον χώρο για Motion Mat, εξηγεί στον κατασκευαστή ότι αυτό το προϊόν βασίστηκε στην αρχαία τεχνική, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τους κινδύνους των βελόνων, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα στήριγμα αφήνοντας το μέταλλο έξω.

Τι είναι αυτό Motion Mat;

Εξηγεί στον ίδιο κατασκευαστή ότι είναι ένα χαλάκι μασάζ σχεδιασμού που βασίζεται στον βελονισμό, αυτή η πρακτική προέρχεται από την παραδοσιακή ιαπωνική και κινεζική ιατρική, η οποία συνίσταται στην εισαγωγή βελόνων σε διαφορετικά σημεία του σώματος με σκοπό την αναισθησία, τη θεραπεία ασθενειών και την εξάλειψη του πόνου.

Λοιπόν, αυτό το προϊόν από Motion Mat Αποτελείται από απλικατέρ σε σχήμα λουλουδιού, ιατρικές πλαστικές βελόνες και μαγνήτες νεοδυμίου και ο κύριος στόχος αυτής της εναλλακτικής είναι η θεραπεία αρθρώσεων των αρθρώσεων και σπονδυλικών προβλημάτων.

Πώς λειτουργεί Motion Mat;

Ο τρόπος που λειτουργεί Motion Mat, είναι το αποτέλεσμα διαφόρων μελετών και αναλύσεων, η παρουσία της παραδοσιακής ασιατικής ιατρικής γίνεται αντιληπτή δραστικά, ωστόσο ο κατασκευαστής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο να αναφέρει ότι αυτό το προϊόν δεν βλάπτει το δέρμα ή δεν το βλάπτει, κάθε πρόσθετο σημείο προορίζεται για την προώθηση της κυκλοφορίας και του αίματος ροή, Motion Mat Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως η πλάτη, το στήθος, η περιοχή του λαιμού, οσφυϊκή, μεταξύ άλλων. Η κύρια λειτουργία είναι να διεγείρει τα νευρικά άκρα και δεν απαιτεί ιατρική παρακολούθηση για να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει Motion Mat.

Ποια είναι η σύνθεση;

Από την επίσημη σελίδα του Motion Mat Βρήκαμε δημοσιευμένο ότι έχει κατασκευαστεί με υλικά υψηλής ποιότητας για να παρέχει βοήθεια σε διάφορα ιατρικά προβλήματα, μέσα στο σχεδιασμό μπορείτε να δείτε τα ακόλουθα υλικά.

Λινό ύφασμα: Το λινό είναι ένα εντελώς φυσικό φυτικό ύφασμα, είναι ένα απορροφητικό, αναπνεύσιμο, ανθεκτικό υλικό, αποδίδεται επίσης υποαλλεργικές ιδιότητες και βοηθούν στη βελτίωση της κυκλοφορίας.

Πλαστικό ιατρικού βαθμού: Αυτό το υλικό έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στην ιατρική βιομηχανία, έχει εξαιρετική ελαστικότητα, αντοχή και ευελιξία, είναι υποαλλεργικό υλικό και πολύ εύκολο να καθαριστεί.

Ίνες καρύδας: Αυτό το στοιχείο βοηθά στην απορρόφηση ανόργανων συστατικών και βιταμινών, βοηθά στην προστασία από την υπερβολική υγρασία

Μαγνήτες νεοδυμίου: Αυτό το στοιχείο βοηθά στη μείωση της φλεγμονής των αρθρώσεων και των μυών, βοηθά στη μείωση της συσσώρευσης υγρών, του πόνου και επίσης στη μείωση των εντερικών προβλημάτων.

Οφέλη του Motion Mat

Τα οφέλη που φέρνει και για ποιο λόγο αναπτύχθηκε Motion Mat, σύμφωνα με τους χρήστες του προϊόντος και του ίδιου κατασκευαστή, τους διαθέτουμε σε αυτήν την ενότητα:

 • Υψηλής ποιότητας ανθεκτικά υλικά.
 • Βοηθά στην ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος.
 • Εξαλείψτε τον πόνο.
 • Βοηθά στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών.
 • Δεν βλάπτει το δέρμα.
 • Βοηθά στη μείωση των επιπέδων άγχους και άγχους.
 • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Αποτρέπει τη γνωστική μείωση.
 • Καταπολέμηση της οστεοχόνδρωσης.
 • Ανακουφίζει από πονοκεφάλους.
 • Βοηθά στη μείωση των κράμπες της εμμήνου ρύσεως.
 • Μειώνει τον πόνο στην πλάτη.
 • Γεμίστε τα κύτταρα με οξυγόνο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;

Οι ενδείξεις του κατασκευαστή δεν έχουν επιπλοκές, με Motion Mat Δεν απαιτεί πρόσθετα εργαλεία, ειδικά μέρη ή άτομα που βοηθούν τη θεραπεία, η επαφή του δέρματος των εφαρμογών βελτιώνει τα αποτελέσματα του χαλάκι. Μερικές τεχνικές για σωστή χρήση είναι παρακάτω.

Στήθος– Τοποθετήστε το χαλί σε μια επίπεδη επιφάνεια, ξαπλώστε στην πλάτη σας ταιριάζοντας τα εφαρμοστά στο στήθος σας, ξεκουραστείτε για τουλάχιστον δέκα λεπτά.

Πίσω: Ξαπλώστε στο τακάκι, με τέτοιο τρόπο ώστε η πλάτη σας να είναι ακριβώς πάνω, κρατήστε τις κινήσεις για τουλάχιστον 5 λεπτά και, στη συνέχεια, κάντε μια μικρή κίνηση προς τα πλάγια για να ενεργοποιήσετε άλλα σημεία. κάντε το για τουλάχιστον 15 λεπτά.

Λαιμός: Τοποθετήστε το χαλί σε ένα μαξιλάρι έτσι ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το λαιμό σας στα απλικατέρ, κάντε το μέσα σε 5 έως 7 λεπτά.

Παρενέργειες

Σύμφωνα με αυτό που ο δημιουργός του Motion Mat, οι ανεπιθύμητες ενέργειες δεν αποτελούν μέρος των αναφορών του προϊόντος, οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις και ότι, σε αντίθεση με τον βελονισμό, δεν υπάρχουν ενόχληση που προκαλούνται λόγω της βελόνας.

Πραγματικές απόψεις

Οι πληροφορίες που αναφέρονται παρακάτω λήφθηκαν από φόρουμ υγείας εκτός του ιστότοπου του κατασκευαστή. Motion Mat, Είναι πραγματικοί χρήστες που ήθελαν να αφήσουν μια αναφορά για νέους χρήστες.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν στην πρώτη συνεδρία, αλλά μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης Motion MatΈχω αισθανθεί αρκετά καλά, πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι το φάρμακο μου διέταξε φάρμακα από το φαρμακείο, αλλά δεν ήταν και κάτι οριστικό, θεωρώ ότι ο συνδυασμός και των δύο είναι αυτό που άφησε το αποτέλεσμα, επομένως μπορώ να πω ότι προτείνω το προϊόν.

Paulette Sicairos 37 ετών.

Ο πόνος στις αρθρώσεις ήταν ισχυρότερος κάθε μέρα, ο γιατρός μου έδωσε θεραπεία και συνέστησε μερικές ασκήσεις, ως σχόλιο ανέφερε το χαλί Motion Mat Υποθέτοντας ότι το χρησιμοποιεί, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερη αναφορά, οπότε το αγόρασα και τα αποτελέσματα ήταν όπως ήταν επιθυμητό, ​​η άσκηση, τα φάρμακα και αυτό το προϊόν άφησε μια καλή γεύση στο στόμα μου.

Andrés Figueroa 63 ετών.

Το άγχος μου ήταν μεγάλο, όταν ήμουν νεότερος επέλεξα να χρησιμοποιήσω βελονισμό, ωστόσο είχα προβλήματα με μία από τις βελόνες που εισήχθησαν στο κέλυφος του αυτιού μου, από τότε φοβόμουν να βάλω ξανά βελόνες, έως ότου βρήκα αυτό το είδος ένα χαλάκι, το άγχος μου είναι χαμηλότερο όπως και το άγχος μου και δεν διατρέχω τον κίνδυνο να μην μπορέσω να βγάλω μία από τις βελόνες από το σώμα μου.

Laura Quiroz 29 ετών.

Τιμή και πού να αγοράσετε

Ο κατασκευαστής έχει ενημερώσει όλους για την επίσημη τιμή του Motion Mat από 98 €, ωστόσο, έχει δημοσιεύσει επίσης την έκπτωση 50% στην προαναφερθείσα αξία για την οποία θα μπορούσατε να πληρώσετε 49 €, αυτό το όφελος μπορεί να αποκτηθεί μόνο από τον δικό σας ιστότοπο, πρέπει μόνο να συμπληρώσετε τη φόρμα με τα δεδομένα σας και ένα ο εξειδικευμένος αντιπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να αναλύσει την παραγγελία σας

Τα φυσικά καταστήματα δεν περιλαμβάνονται στη λίστα εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών του κατασκευαστή, ούτε αναφέρουν κανένα ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το συμπέρασμα μας

Για να ολοκληρώσουμε αυτήν την ανάρτηση, μπορούμε να πούμε ότι ο βελονισμός αποδίδεται σε πολλά οφέλη και τεκμηριωμένα αποτελέσματα, ωστόσο, έχει και τους κινδύνους του, υπάρχει πιθανότητα αιμορραγίας, μώλωπες και παρόλο που επί του παρόντος οι βελόνες είναι μίας χρήσης και μιας χρήσης, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι είναι υποψήφιοι για να το πραγματοποιήσουν, η εναλλακτική λύση που προσφέρεται Motion Mat, Είναι αρκετά ελκυστικό, ειδικά επειδή προσφέρει τα οφέλη του βελονισμού χωρίς να τρυπήσει, τα σχόλια είναι ως επί το πλείστον θετικά, αλλά θυμηθείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει πιστοποιημένη ιατρική γνώμη και ότι χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν είστε επίσης αποφασισμένοι να ξεκινήσετε με καλές συνήθειες στο δικό σας φροντίδα υγείας.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

   Deje una respuesta