Menstrual Cup, Πώς να χρησιμοποιήσετε, Οφέλη, Παρενέργειες

Κάθε μέρα οι γυναίκες αναζητούν προϊόντα που κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες ευκολότερες και πιο πρακτικές. Πόσες γυναίκες υπάρχουν κάθε μέρα που περιορίζονται να κάνουν ό, τι τους αρέσει λόγω της εμμηνορροϊκής περιόδου τους; Στην πραγματικότητα, το ποσοστό των γυναικών που ενεργούν σαν να μην συμβαίνει τίποτα όταν είναι στις βαρύτερες μέρες του μήνα είναι χαμηλότερο, ο φόβος να σηκωθείτε μετά από να καθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα και να έχετε ένα ατύχημα είναι αυτό που τους περιορίζει περισσότερο στο περίοδος της εμμηνορροϊκής περιόδου.

Τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι μία στις δέκα γυναίκες επέλεξε να χρησιμοποιήσει κολπικά κύπελλα, αυτό οφείλεται περισσότερο από οτιδήποτε στο φόβο να πειραματιστούμε με νέες επιλογές, αλλά hey, εάν έχουν αναπτυχθεί νέα εργαλεία, τι μας εμποδίζει να τα χρησιμοποιήσουμε;

Σε αυτήν την ανάρτηση θα προσπαθήσουμε να ξεκαθαρίσουμε τις ανησυχίες που έχουν πολλές γυναίκες σχετικά με τη χρήση εμμηνορροϊκών κυπέλλων, συγκεκριμένα θα μάθουμε γιατί μπορεί να είναι ωφέλιμο, εάν υπάρχουν παρενέργειες, σχόλια από γυναίκες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει Menstrual Cup και τις πληροφορίες που έχει δηλώσει ο κατασκευαστής στον επίσημο ιστότοπό του. Λίγα λεπτά ανάγνωσης για να μάθετε για αυτό το καινοτόμο γυναικείο άρθρο.

Τι είναι αυτό Menstrual Cup;

Το σχήμα του διαφράγματος εξηγεί τον κατασκευαστή του Menstrual Cup, αυτό το προϊόν στοχεύει στη διευκόλυνση των καθημερινών δραστηριοτήτων των γυναικών που είναι δραστήριες ακόμη και τις ημέρες της εμμηνορροϊκής περιόδου, φτιαγμένες με σιλικόνες υψηλής ποιότητας, το κολπικό δοχείο συλλαμβάνει τα απόβλητα που προέρχονται κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών αποφεύγοντας τις διαρροές και υποστηρίζοντας την οικεία φροντίδα της γυναίκας.

Πώς λειτουργεί Menstrual Cup;

Menstrual Cup Η κύρια λειτουργία είναι να συλλέξει τη ροή που προκύπτει από τις εμμηνορροϊκές περιόδους, με τη μορφή χοάνης δημιουργεί μια σφραγίδα που εμποδίζει τη διέλευση των κολπικών υγρών αποφεύγοντας διαρροές ή ατυχήματα, το ιατρικό υλικό σιλικόνης του δεν προκαλεί βλάβη στο ευαίσθητο δέρμα της περιοχής των γεννητικών οργάνων .

Οφέλη από τη χρήση Menstrual Cup

Τα οφέλη κυμαίνονται από οικονομική εξοικονόμηση έως την ευκολία χρήσης αυτού του προϊόντος, εδώ είναι μερικά από αυτά τα βοηθητικά προγράμματα.

 • Εύκολο στη χρήση, δεν γλιστρά, οπότε είναι αντιδιαρροή.
 • Δεν έχουν ανιχνευθεί αλλεργικές αντιδράσεις ή βλάβες στο δέρμα. παράγεται με τη χρήση αυτού του φλιτζανιού.
 • Αποτρέπει την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν οσμή.
 • Απορροφά μεγαλύτερη ποσότητα ροής σε σύγκριση με τα ρυθμιστικά.
 • Βοηθά στην απόκτηση ελεύθερης κυκλοφορίας.

Σύνθεση του Menstrual Cup

Ο κατασκευαστής εξηγεί ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι της υψηλότερης ποιότητας και ότι κατά την παραγωγή του, τα μέτρα υγιεινής έχουν ελεγχθεί σχολαστικά, εντελώς υποαλλεργικό υλικό, η ιατρική σιλικόνη είναι το κύριο στοιχείο της Menstrual Cup. Ο κατασκευαστής έλαβε υπόψη το σχεδιασμό του ώστε να περιλαμβάνει ουσιαστική οπή αέρα για την αναρρόφηση και την εξαγωγή της, μια άκρη, αυλακωμένη επιφάνεια και στέλεχος είναι μέρος της δομής αυτού του θηλυκού βοηθητικού.

Λειτουργία μαςή

 • Το εμμηνορροϊκό κύπελλο εξηγεί τον ίδιο τον κατασκευαστή, πρέπει να το κάνει με τη μεγαλύτερη φροντίδα υγιεινής από την πλευρά του, η διαδικασία είναι αρκετά απλή:
 • Πλύνε τα χέρια σου.
 • Κάντε μια μικρή πτυχή στο πάνω μέρος του Menstrual Cup.
 • Ξαπλωμένη ή όρθια, εισάγετε στο οικείο μέρος, βεβαιωθείτε ότι μόλις μέσα, έχει πάρει το αρχικό του σχήμα.
 • Για να το αφαιρέσετε, πρέπει να τραβήξετε ελαφρά μόνο το στέλεχος του γυαλιού, μέχρι να φτάσετε στη βάση του, πιέστε απαλά για να το απελευθερώσετε και να το εξαγάγετε προσεκτικά.
 • Καθαρίστε σχολαστικά και στεγνώστε το κύπελλο πριν το ξαναχρησιμοποιήσετε.

Παρενέργειες

Δεκάδες γυναίκες εξηγούν ότι η χρήση του Menstrual Cup Ήταν με περισσότερη άνεση από τη χρήση γυναικείων ταμπόν ή ταμπόν, πολλά από αυτά επιβεβαιώνουν ότι έχουν αισθανθεί περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες με άλλες μεθόδους παρά με αυτό το προϊόν. Επομένως πρέπει να το λάβουμε υπόψη με τη χρήση του Menstrual Cup Δεν υπάρχουν παρενέργειες, θεωρώντας ότι είναι ασφαλές προϊόν για χρήση σε ευαίσθητες περιοχές, όπως γυναικεία οικεία μέρη.

Πραγματικές απόψεις

Δεδομένου του Menstrual Cup Δημιούργησε καλή αποδοχή και δώσαμε στον εαυτό μας το καθήκον να αναζητήσουμε σχόλια που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για τις γυναίκες που αναλύουν χρησιμοποιώντας αυτό το κύπελλο, η απόφαση είναι δική σας, αυτές είναι μόνο αναφορές, θυμηθείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος , στο μέλλον θα μπορούσατε επίσης να παρέχετε πραγματική αναφορά του Menstrual Cup για άλλες γυναίκες με το ίδιο ενδιαφέρον.

Στην αρχή φοβόμουν λίγο να το χρησιμοποιήσω Menstrual CupΈνας φίλος μου έκανε καλά σχόλια για αυτό, έχει δουλέψει για μένα, αλλά όταν πρόκειται να ταξιδέψω για μεγάλες περιόδους, προτιμώ να επιστρέψω στις σερβιέτες, είναι σημαντικό ότι εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο, είστε πάντα προσεκτικοί με την υγιεινή πριν το τοποθετήσετε, το δέρμα είναι πολύ ευαίσθητο.

Rosaura Ríos 27 ετών.

Οι περιόδους μου είναι μερικές φορές μια εβδομάδα και ανησυχεί το πώς ο καβάλος μου ερεθίζεται με τη χρήση πετσετών, τα ταμπόν ήταν πάντα εκτός των δυνατοτήτων μου, από τη χρήση του Menstrual Cup Έχω ξεχάσει το φλοιό, μερικές φορές δεν θυμάμαι καν ότι είμαι στις μέρες μου, είναι σημαντικό να πάω στον γυναικολόγο πριν χρησιμοποιήσετε αυτά τα κύπελλα και να είμαι πολύ προσεκτικός όταν κάνετε τις εκκενώσεις.

Leticia Suárez 39 ετών.

Ως φοιτητής και αθλητής πανεπιστημίου, πάντα με ανησυχούσε για την προστασία που θα μπορούσαν να μου δώσουν οι πετσέτες, μερικές φορές χρησιμοποίησα τεράστια που έμοιαζαν να φτάνουν στην ουρά, όταν ανακάλυψα Κύπελλο εμμηνόρροιας, πήγα σίγουρα σε άλλο επίπεδο, αν και σπάνια χρησιμοποίησα ταμπόν δεν υπάρχει σύγκριση της άνεσης αυτών των γυαλιών.

Anahí Mendoza 22 ετών.

Τιμή και πού να αγοράσετε

Για να λάβετε έκπτωση 50% πρέπει να ζητήσετε Menstrual Cup Από τον επίσημο ιστότοπο του ίδιου κατασκευαστή, ο ίδιος παραγωγός δηλώνει ότι δεν υπάρχουν σύνδεσμοι διανομής με φυσικά καταστήματα ή διαδικτυακά, και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην προστασία που θέλει να προσφέρει στον χρήστη και στην αποτροπή της απόκτησης ενός απομιμητικού άρθρου που κατασκευάζεται με υλικό ελάχιστης ποιότητας και με τα λιγότερα μέτρα υγιεινής, το αίτημα του προϊόντος είναι εύκολο, αυτό γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της Menstrual CupΣυμπληρώστε τη φόρμα στη σελίδα και ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να καθορίσει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας.

Το συμπέρασμα μας

Μπορώ να σας πω ότι αν και υπάρχουν περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την κατηγορία προϊόντων, τα περισσότερα από τα σχόλια που παρέχονται είναι θετικά και ενθαρρυντικά, δεν είναι εύκολο να μεταβείτε από το κλασικό στην απροσδόκητη στροφή του τι θα μπορούσαν να απορρίψουν εντελώς οι γιαγιάδες, οι πετσέτες και τα ταμπόν μπορούν Να είσαι στο παρελθόν, για να κάνεις αυτές τις μέρες πιο άνετες και να εξοικονομήσεις λίγα χρήματα, το υλικό που χρησιμοποιήθηκε και ο περίτεχνος σχεδιασμός κάνουν αυτό το προϊόν να φαίνεται ελκυστικό και καινοτόμο, έχει αναφερθεί η υγιεινή και η φροντίδα που πρέπει να προσέξουμε το δέρμα των γυναικών αξίζει την καλύτερη θεραπεία από εμάς.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

   Deje una respuesta