LumiViss Pro: Προστατευτικά γυαλιά Οφέλη, Γνώμες, πού να αγοράσετε;

Πιθανότατα γνωρίζετε τη σημασία της προστασίας των ματιών σας σε μια ηλιόλουστη ημέρα. Δεν χρειάζεται να είστε σε ένα ηλιόλουστο κλίμα για να υποφέρετε από τις βλαβερές συνέπειες των υπεριωδών ακτίνων. Μην ξεγελιέστε από αυτό, οι ακτίνες UV μπορούν να αναπηδήσουν από την άμμο, το νερό, το χιόνι, τα κτίρια, ακόμη και σε μια πολύ συννεφιασμένη μέρα. Πώς να αντιμετωπίσετε την ακτινοβολία και το έντονο φως; Υπάρχει ένα προϊόν που αρχίζει να αναγνωρίζεται ως επαναστατικό και μπορεί να σας σώσει και να σας βοηθήσει να προστατεύσετε καλύτερα την όρασή σας. Είναι όλα σχετικά με τα γυαλιά LumiViss Pro. Διαβάστε παρακάτω και βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σε αυτήν την περίληψη.

Τι είναι αυτό LumiViss Pro;

LumiViss Pro Πρόκειται για γυαλιά UV, τα οποία παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία, αρχίζουν να κερδίζουν δημοτικότητα καθώς περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν και συνειδητοποιούν τις επιβλαβείς επιπτώσεις του ήλιου. Αν και πολλοί άνθρωποι προστατεύουν και φροντίζουν το δέρμα τους, αγνοούν εντελώς τη σημασία της προστασίας της όρασης τους. πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα μάτια μας απορροφούν επίσης τις ίδιες επιβλαβείς ακτίνες. Αυτή είναι η στιγμή που το προστατευτικό στρώμα των γυαλιών LumiViss Pro Μπορεί να σας βοηθήσει αποτρέποντας την επιβλαβή επίδραση των ακτίνων UV στα μάτια σας.

Η βραχυπρόθεσμη έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία χωρίς προστασία από υπεριώδη ακτινοβολία ή γυαλιά μπορεί να προκαλέσει βλάβες παρόμοιες με το ηλιακό έγκαυμα. Τα μάτια είναι συχνά κόκκινα και φλεγμονή. Εάν είστε πολύ ευαίσθητοι στο φως, μπορεί επίσης να έχετε υπερδιέγερση. Επίσης, εάν τα μάτια σας εκτίθενται σε ηλιακή ακτινοβολία για πολύ περισσότερο, υπάρχει κίνδυνος ανάπτυξης καταρράκτη ή εκφυλισμού της ωχράς κηλίδας στο μέλλον.

Άλλα αποτελέσματα που μπορεί να είναι πολύ πιο σοβαρά όταν υπάρχει πολλή έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία είναι ο καρκίνος των ματιών και των βλεφάρων και η βλάβη του κερατοειδούς και του αμφιβληστροειδούς. Μερικές από αυτές τις καταστάσεις δυστυχώς δεν μπορούν να θεραπευτούν, εδώ είναι η πραγματική σημασία της πρόληψης φορώντας κατάλληλα γυαλιά.

Όλες οι βλάβες και η κακή θεραπεία που μπορούν να δοθούν στα μάτια συσσωρεύονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής, οπότε είναι πολύ σημαντικό να παρέχεται επαρκής προστασία συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών. Περίπου το ένα τέταρτο της βλάβης που προκαλούν οι ακτίνες UV στα μάτια αρχίζει να συμβαίνει πριν από την ηλικία των 20 ετών. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που παρέχουν προστασία και υπεριώδη ακτινοβολία, όπως θα μπορούσαν να είναι LumiViss Pro, είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η υγεία των ματιών.

Πώς λειτουργούν τα γυαλιά

Σύμφωνα με τον παραγωγό αυτών των γυαλιών, η προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία επιτυγχάνεται εμποδίζοντας το υπεριώδες φως έτσι ώστε να μην φτάνουν στα μάτια. Ακριβώς όπως το αντηλιακό παρέχει επαρκή προστασία στο δέρμα από βλάβες στην υπεριώδη ακτινοβολία, γυαλιά LumiViss Pro Αποκλείει κυρίως τις υπεριώδεις ακτίνες που φτάνουν στα μάτια. Όπως υποδεικνύεται, μπορεί να αποκλείσει έως και 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας.

Γυαλιά LumiViss Pro παρέχουν προστασία UV-A και UV-B. Λέγεται επίσης ότι εμποδίζουν έως και το 75-90% όλου του ορατού φωτός για μεγιστοποίηση της προστασίας των ματιών. Είναι πολύ γνωστό ότι μια πρόσθετη αντιανακλαστική επίστρωση μπορεί να βελτιώσει την όραση και να μειώσει την κόπωση των ματιών. Επιπλέον, από αυτό, η ωραία σχεδίαση των γυαλιών, μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να φαίνονται πιο ελκυστικοί.

Για ποιον προορίζονται αυτά τα γυαλιά;

Για όλα τα άτομα που πάσχουν από ασθένειες που σχετίζονται με υπερβολική έκθεση σε τεχνητό φως, ηλιακό φως ή τις δυσμενείς επιπτώσεις του μπλε φωτός, ιδίως:

 • Άτομα που βρίσκονται συνεχώς μπροστά στον υπολογιστή.
 • Εργαζόμενοι που περνούν πολύ χρόνο σε ένα εργασιακό περιβάλλον με τεχνητό φωτισμό, ειδικά φωτισμό LED.
 • Άτομα που είναι ευαίσθητα στο φως (π.χ. καταρράκτης, άτομα με προβλήματα όρασης) και που χρειάζονται προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες και το μπλε φως.
 • Παιδιά που περνούν πολλές ώρες χρησιμοποιώντας το tablet, το smartphone ή την τηλεόρασή τους.
 • Άτομα που κάνουν ερασιτεχνικά θαλάσσια σπορ, χερσαία σπορ, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.
 • Για άτομα που εκτίθενται στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως πρώτοι ανταποκριτές, ποδηλάτες, εργάτες και επισκευές σε εξωτερικούς χώρους.
 • Για άτομα των οποίων η δουλειά ή το χόμπι απαιτεί τη χρήση γυαλιών αντιανακλαστικής και αντι-UV υψηλής ποιότητας.

Οφέλη των γυαλιών

 • Προστασία από το μπλε φως που εκπέμπεται από οθόνη υπολογιστή, tablet, smartphone, τηλεόραση, φωτισμό LED.
 • Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.
 • Προστασία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
 • Μειώνει την κόπωση και την κούραση, ερυθρότητα και ξηρότητα των ματιών, πονοκεφάλους και αϋπνία.

Γνώμες του LumiViss Pro

LumiViss Pro δεν ήταν τα πρώτα γυαλιά ηλίου που έχω χρησιμοποιήσει. Δοκίμασα διαφορετικά γυαλιά και φακούς, αλλά πάντα μου έδιναν πονοκέφαλο. Η χρήση του LumiViss Pro Αποφασίστηκε με την πρόθεση να δοκιμαστεί αυτό το νέο προϊόν. Από τη στιγμή που άρχισα να τα χρησιμοποιώ, ένιωσα καλύτερα και τα μάτια μου δεν αισθάνονται πλέον πληγωμένα. Μετά από μόνο δύο εβδομάδες χρήσης, ένιωσα πολύ ικανοποιημένος και μπορώ να παίξω σπορ σε εξωτερικούς χώρους. Η αγορά του LumiViss Pro σίγουρα άξιζε για μένα.

Ρομπέρτα, 39 ετών

Είμαι οδηγός φορτηγού και συνεχίζω να ταξιδεύω. Σπάνια βλέπω την οικογένειά μου και μερικές φορές οδηγώ έως δεκαέξι ώρες την ημέρα. Όπως θα περίμενε κανείς, μετά από τόσες ώρες οδήγησης έχω προβλήματα όρασης, ειδικά την αίσθηση της άμμου κάτω από τα βλέφαρα και την ερυθρότητα. Έχω δοκιμάσει διαφορετικούς ανακλαστικούς φακούς, αλλά ακόμη και όταν δούλεψαν καλά, είχα ακόμα πονοκέφαλο μετά από μερικές ώρες χρήσης.

Αυτό συνέβη μέχρι που ένας φίλος με πρότεινε LumiViss Pro. Μέχρι σήμερα, είναι οι μόνοι φακοί που δεν μου έδωσαν πονοκέφαλο και αυξανόμενη αίσθηση κόπωσης. Τα φοράω κάθε μέρα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και δεν ήταν ποτέ τόσο καλά.

Arturo, 43 ετών

Από που να αγοράσω LumiViss Pro;

Για να αγοράσετε τα γυαλιά LumiViss Pro, είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή, καθώς είναι το μόνο ασφαλές μέρος για την αγορά σας. Η αποκλειστική πώληση πραγματοποιείται από τον ιστότοπο του παραγωγού. Δεν πωλείται σε amazon, ebay, aliexpress ή σε οποιονδήποτε άλλο διαδικτυακό ιστότοπο εκτός από τον κατασκευαστή.

Σύμπτωση

LumiViss Pro Είναι γυαλιά με τα οποία μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι αποτελεσματικά, μοντέρνα, αντι-UV και με ευρεία αντανάκλαση. Με βάση τις δηλώσεις του κατασκευαστή και τις διάφορες πραγματικές απόψεις που αναφέρονται για το προϊόν, επιτρέπουν την εξάλειψη των πονοκεφάλων, των κόκκινων ματιών και του κινδύνου καταρράκτη στο μέλλον. Ρυθμίζει επίσης την ποσότητα φωτός που φτάνει στον αμφιβληστροειδή. Μετά από αρκετές εβδομάδες χρήσης επιτρέπουν να απαλλαγούμε από τα πιο δημοφιλή προβλήματα όρασης. LumiViss Pro Μπορεί να είναι μια κατάλληλη επιλογή για όσους εκτιμούν την υγεία των ματιών.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

   Deje una respuesta