BSP Corrector Στάση – Τιμή, Χαρακτηριστικά, Γνώμες – Πλήρης ανασκόπηση

Το BSP Corrector ή το Backealth Smart Posture Corrector είναι ένα νέο εργαλείο για τη διόρθωση της στάσης του σώματος και την επίτευξη ευθείας πλάτης σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό το νέο προϊόν παρουσιάστηκε ως το πιο καινοτόμο βοήθημα για να ισιώσει την πλάτη μέσω τεχνολογίας που βοηθά το σώμα να χτίσει τη μυϊκή μνήμη σε μόλις 14 ημέρες.

9.8Puntaje de experto
BSP Corrector

Τιμή
10
Αποτελεσματικότητα
9.5
Χαρακτηριστικά και Σχεδιασμός
10
Κριτικές χρηστών
9.5

Η πλάτη που συνηθίζει να σκύβει μπορεί να έχει μια σειρά από αισθητικές και επιπτώσεις στην υγεία. Δείτε αυτά τα παραδείγματα:

Αισθητικός

 • Χαμηλή αυτοεκτίμηση.
 • Χαλάρωση του στήθους.
 • Κατάφυτη κοιλιά.
 • Το ύψος μειώνεται.
 • Με την πάροδο του χρόνου, εμφανίζεται μια καμπούρα.

Της υγείας

 • Αίσθημα πόνου στον αυχένα, την πλάτη και τα πόδια.
 • Ασθένειες της σπονδυλικής στήλης.
 • Παρουσία πνευμονικών παθήσεων.
 • Κατάθλιψη.
 • Νευρικές διαταραχές
 • Μειωμένη λίμπιντο

Το να είσαι με ίσια πλάτη είναι πολύ σημαντικό για την υγεία, την ευημερία και τη μακροζωία σου. Εάν ο σκοπός σας είναι να τερματίσετε αυτήν την κακή στάση της πλάτης σας και να σταματήσετε να σκύβετε, τότε σας καλούμε να συνεχίσετε με αυτήν την ανάγνωση. Θα γνωρίζετε λεπτομερώς όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το BSP Corrector.

Τι είναι το BSP Corrector;

Το BSP Corrector (Backealth Smart Posture Corrector) είναι ένας έξυπνος διορθωτής στάσης που λειτουργεί σε μόλις 14 ημέρες. Ο κατασκευαστής υποδεικνύει ότι η καθημερινή και σωστή χρήση του μπορεί να σας επιτρέψει να σταματήσετε να γλιστράτε και να μένετε όρθιοι αυτόματα.

Πώς λειτουργεί

Οι ειδικοί στο θέμα ανέφεραν ότι ο υπάρχων τρόπος για να αποφύγετε τον σκύψιμο είναι απαραίτητος για να δημιουργήσετε μια μυϊκή μνήμη που σας επιτρέπει αυτόματα να κρατάτε την πλάτη σας στη σωστή στάση, ακόμη και όταν δεν το γνωρίζετε.

Η λειτουργία του BSP Corrector βασίζεται σε αυτό. Ο παραγωγός δηλώνει ότι ο έξυπνος διορθωτής θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τη θέση της πλάτης όταν εμφανίζεται το γλίστρημα και θα εκπέμπει ένα δονητικό σήμα που αναγκάζει το άτομο να ισιώσει αμέσως την πλάτη του.

Η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται αυτόματα κάθε φορά που το απαιτεί το σώμα και μέσα σε 14 ημέρες, θα έχει σχηματιστεί μυϊκή μνήμη και το σώμα θα έχει μάθει να είναι όρθιο. Μετά από αυτό το διάστημα, δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο και ακόμη κι έτσι, δεν θα γλιστράτε πλέον λόγω του μυϊκού κορσέ που δημιουργήθηκε.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός του concealer

Το concealer είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, μεγέθη και σωματικά βάρη. Διαθέτει ελαστικούς ιμάντες ρυθμιζόμενους στο μέγεθος, κάνοντας τη χρήση του εργαλείου όσο πιο άνετη γίνεται για τον καθένα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε. Ο σχεδιασμός του BSP Corrector κάνει το να το φοράς σχεδόν αόρατο μέσα στα ρούχα.

Διαθέτει πολυμερή μπαταρία λιθίου που μπορεί να επαναφορτιστεί. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 500 mAh, η οποία είναι αρκετή για χρήση έως και 14 ημέρες (ό, τι είναι απαραίτητο για την πορεία της θεραπείας). Ακόμα κι έτσι, ο χρόνος πλήρους φόρτισης είναι μόνο 2 ώρες.

Πρακτική χρήση. Απαιτείται μόνο ένα κουμπί λειτουργίας για να ξεκινήσει η λειτουργία του.

Χωρίς ερεθισμούς. Οι ιμάντες στο BSP Corrector είναι κατασκευασμένοι από υποαλλεργικό υλικό που είναι ασφαλές για το δέρμα. Δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού ή εφίδρωσης. Ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες, δεν θα αισθανθείτε ζεστό από τη φόρτιση.

Επιπτώσεις και οφέλη από το Backealth Smart Posture Corrector

 • Βοηθά στη διατήρηση της σπονδυλικής στήλης σε φυσιολογικά κατάλληλη στάση.
 • Χαρίζει ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη, στη μέση και στους ώμους.
 • Μπορείτε σταδιακά να διορθώσετε τις διαταραχές της στάσης του σώματος.
 • Ενισχύει τον μυϊκό κορσέ για να κρατήσει την πλάτη ίσια.
 • Κάνει τους ώμους κατανοητούς και ανακουφίζει από την ένταση της σπονδυλικής στήλης.
 • Μπορεί να αποτρέψει την ενεργοποίηση παθολογιών που μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Συστατικά – Παρενέργειες και Αντενδείξεις

Ο κατασκευαστής δηλώνει το προϊόν ως 100% ασφαλές τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Υποδεικνύει ότι το BSP Corrector είναι κατασκευασμένο από ελαστικά υψηλής τεχνολογίας και ότι πληρούν όλες τις καθιερωμένες ιατρικές απαιτήσεις.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το BSP Corrector

Η ελαφριά και λεπτή εμφάνιση του BSP Corrector το καθιστά εύκολο στη χρήση και άνετο κάτω από τα ρούχα. Οι οδηγίες που παρατίθενται παρακάτω είναι αυτές που έχει δημοσιεύσει ο κατασκευαστής:

 1. Οι ιμάντες διόρθωσης πρέπει να προσαρμόζονται στο ύψος του ατόμου.
 2. Ισιώστε την πλάτη σας και φορέστε το concealer.
 3. Πατήστε το κουμπί λειτουργίας.
 4. Μόλις φορέσετε το concealer, θα αρχίσει αμέσως να λειτουργεί. Μόλις υπάρξουν στροφές άνω των 25 μοιρών, η οποία είναι η προτεινόμενη γωνία, ο διορθωτής θα ξεκινήσει μια ειδοποίηση δόνησης.
 5. Θα μπορέσετε να αρχίσετε να απολαμβάνετε μια ευθεία στάση και μια υγιή πλάτη μετά από ένα πρόγραμμα 14 ημερών.

Γνώμες για το concealer

Επειδή είναι ένα πολύ νέο προϊόν στην Ελλάδα και θα μπορούσαμε ήδη να βρούμε κάποιες απόψεις, μπορούμε να συμπεράνουμε πόσο γρήγορα θα γίνει δημοφιλές. Υπάρχουν δεκάδες προϊόντα που έχουν παρουσιαστεί ως διορθωτές πλάτης. Ωστόσο, μόνο λίγοι έχουν καλές κριτικές. Στη συγκεκριμένη περίπτωση του BSP Corrector, πολλές απόψεις μιλούν για ένα αποτελεσματικό εργαλείο και εξαιρετικά άνετο και πρακτικό στη χρήση. Επομένως, όλα αυτά τα σχόλια μπορούν να δηλωθούν ως θετικές κριτικές. Γνωρίστε μερικές από αυτές τις πραγματικές απόψεις:

Έχω εργαστεί για πολλά χρόνια καθισμένος σε ένα γραφείο που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα μια σκυμμένη στάση μέχρι που άρχισα να νιώθω πόνο στην πλάτη μου. Τότε άρχισα να προσέχω τον εαυτό μου και συνειδητοποίησα ότι έπεφτα σε αυτήν τη θέση ασυνείδητα. Έψαξα για ένα προϊόν από το amazon επειδή είναι πολύ δημοφιλή σε αυτήν την πλατφόρμα και συνάντησα το BPS concealer.

Σχεδόν δεν κατάλαβα εγκαίρως ότι έπρεπε να το αγοράσω απευθείας από τον κατασκευαστή, η αγορά ήταν πραγματικά πολύ απλή και ο χρόνος άφιξης ήταν πολύ γρήγορος. Οι οδηγίες λένε ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσω για 14 ημέρες, αλλά αποφάσισα να το χρησιμοποιήσω για 21. Πραγματικά μου έγινε συνήθεια να κάθομαι ίσια, γιατί το concealer με έμαθε ότι κάθε φορά που έσκυβα έπρεπε να ισιώνομαι αμέσως. Νομίζω ότι είναι ένα πολύ απλό και πρακτικό εργαλείο που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει.

Susana, 34 ετών

Για πολύ καιρό έψαχνα για κάτι που θα μπορούσε πραγματικά να με βοηθήσει να βελτιώσω τη στάση μου. Ποτέ δεν μπήκα στον κόπο να το κάνω αλλά για μερικούς μήνες συνειδητοποίησα ότι αισθητικά φαινόταν άσχημα. Ένας φίλος μου έδωσε το BPS Corrector και από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ αρχίζω να παρατηρώ αλλαγές.

Τώρα κάθε φορά που το βάζω και σκύβω, το δονητικό σήμα που εκπέμπει μου θυμίζει πόσο άσχημα κάθομαι. Μετά από μερικές ημέρες χρήσης, αρχίζω να διορθώνω συνειδητά το πρόβλημα και να μένω όρθιος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για μερικές μέρες και θα δω ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Renata, 27 ετών

Τιμή διορθωτή BSP

Η τιμή του BSP Corrector ή του Backealth Smart Posture Corrector είναι 98 EUR. Αλλά ο κατασκευαστής έχει διαθέσει στους ανθρώπους έκπτωση 50% για να το αγοράσουν μόνο με 49 EUR. Μια τέτοια προώθηση είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μπορεί να λήξει ανά πάσα στιγμή. Σας συνιστούμε, εάν έχετε ήδη αποφασίσει να αγοράσετε το εργαλείο, να έχετε πρόσβαση τώρα και να επωφεληθείτε από τη μειωμένη τιμή.

Πού να αγοράσετε Backealth Smart Posture Corrector

Το ιδανικό μέρος για να αγοράσετε το BSP Corrector είναι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να λάβετε τον αρχικό και αξιόπιστο διορθωτή για να ισιώσετε αποτελεσματικά τη στάση σας και να απολαύσετε μια υγιή πλάτη.

Πώς να αγοράσει

 1. Πρόσβαση στον επίσημο ιστότοπο.
 2. Συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας εισάγοντας όνομα, αριθμό τηλεφώνου και χώρα.
 3. Περιμένετε μια κλήση από το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για την πώληση του διορθωτή BSP για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση παράδοσης του πακέτου.
 4. Μόλις περάσουν οι αναγραφόμενες ημέρες, μπορείτε να παραλάβετε το προϊόν από την άνεση του σπιτιού, του γραφείου ή άλλου.
 5. Θα έχετε 2 τρόπους για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, είτε μέσω του ιστότοπου, είτε μόλις λάβετε επιτυχώς τον διορθωτή.

BSP Corrector στο amazon – ebay – aliexpress

Η Amazon διαθέτει μεγάλο αριθμό διορθωτών στάσης προς πώληση. Όταν αγοράζετε BSP Corrector, δεν είναι σκόπιμο να το αναζητήσετε μέσω οποιουδήποτε ενδιάμεσου. Αυτό περιλαμβάνει ιστότοπους όπως amazon, ebay, aliespress ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία ηλεκτρονικού εμπορίου. Το μόνο ασφαλές μέρος είναι η επίσημη ιστοσελίδα του παραγωγού.

BSP Corrector στο Mercadona – φαρμακεία

Τα φαρμακεία, όπως το Mercadona, δεν είναι τα κατάλληλα μέρη για να αγοράσετε τον αρχικό διορθωτή στάσης από την BSP Corrector. Και πάλι επιμένουμε να θυμόμαστε ότι μόνο ο κατασκευαστής είναι υπεύθυνος για την εμπορία αυτού του αρχικού προϊόντος.

Το συμπέρασμά μας

Το BSP Corrector ή το Backealth Smart Posture Corrector είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τη διόρθωση της θέσης και την υγεία της πλάτης. Τα χαρακτηριστικά του δείχνουν ότι είναι μια βιώσιμη επιλογή για άνδρες και γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας που θέλουν να ισιώσουν τη στάση τους και να δώσουν στο σώμα το σωστό σχήμα που κάποια στιγμή έχασαν.

Ο σχεδιασμός και το υλικό με το οποίο κατασκευάστηκε, με βάση αυτό που μπορούσαμε να βρούμε, το καθιστά ασφαλές για τους ανθρώπους. Σκεφτείτε ότι η κακή στάση της πλάτης μπορεί όχι μόνο να γίνει αισθητικό πρόβλημα, αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει την υγεία παρουσιάζοντας διαφορετικές καταστάσεις που επηρεάζουν την ευημερία. Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να βελτιώσετε τη στάση σας, μπορείτε να παραγγείλετε το BSP Corrector και να το χρησιμοποιήσετε.

Ανεξάρτητα από τη χρήση αυτού του εργαλείου, θυμηθείτε πάντα να φροντίζετε τη στάση σας και να αποφεύγετε μια πτώση που με την πάροδο του χρόνου μπορεί να επηρεάσει τη ζωή σας.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, κοινοποιήστε το στο pinterest.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

   Deje una respuesta