Bigboy Gel For Men- Συστατικά – Οφέλη – Γνώμες

Η διεύρυνση του πέους αποτέλεσε αντικείμενο πολλών συζητήσεων και οι απόψεις των εμπειρογνωμόνων ποικίλλουν, υπάρχουν μύθοι και υπάρχουν πραγματικότητες, το αληθινό και αδιαμφισβήτητο πράγμα είναι ότι όλοι οι άντρες χωρίς εξαίρεση θέλουν ή επιθυμούν ένα μέλος με μερικά εκατοστά περισσότερα από ό, τι κάνουν σήμερα κατέχουν.

Η σημερινή σειρά είναι το Bigboy, και η πιο προφανής ερώτηση για αυτό το προϊόν είναι Βοηθά πραγματικά στη διεύρυνση του πέους; Είναι εθιστικό; Έχει παρενέργειες; Σε λίγα λεπτά ανάγνωσης μπορούμε να μάθουμε.

Τι είναι το Bigboy;

Οι δηλώσεις που δίνει ο κατασκευαστής είναι ότι είναι προϊόν φυσικής προέλευσης σε όλη τη σύνθεσή του, το Bigboy παρουσιάζεται με τη μορφή γέλης, κάνοντας την εφαρμογή του κάπως ευκολότερη και δεδομένου ότι εφαρμόζεται απευθείας στο πέος, τα αποτελέσματά του είναι γρήγορα και μακράς διαρκείας. Αυτό το προϊόν βοηθά στην εκτέλεση μιας πιο ικανοποιητικής σεξουαλικής πράξης λόγω των αισθήσεων που παράγουν στο πέος, λειτουργεί άμεσα στην κυκλοφορία βοηθώντας στην παράταση του χρόνου σεξουαλικής επαφής.

Πώς λειτουργεί το gel Bigboy;

Ο κατασκευαστής εξηγεί ότι το τζελ Bigboy απορροφάται γρήγορα και διεισδύει μέσα στο σπήλαιο του πέους, βοηθώντας στην τόνωση της κυκλοφορίας, ωφελώντας πλήρως τους ιστούς του πέους, επομένως, το τζελ προσφέρει μια αύξηση της θερμοκρασίας στο αρσενικό μέλος. την ανάπτυξη του μήκους και της περιφέρειας του ίδιου.

Συστατικά τι συνθέτουν αυτό το τζελ

Τα συστατικά του Bigboy είναι φυσικής προέλευσης, δηλώνεται από τον κατασκευαστή του ίδιου προϊόντος στην επίσημη σελίδα του. Εδώ είναι τα στοιχεία καθώς και μερικά από τα φυσικά οφέλη του.

Rhodiola rosea: Αυτό το φυτό αποδίδεται σε ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση της κόπωσης, αυξάνοντας τη σωματική και ψυχική ενέργεια. Αυτό είναι ένα φυτό γνωστό ως προσαρμογόνο, βοηθώντας το σώμα να προσαρμοστεί σε διάφορα επίπεδα συναισθηματικού στρες.

Φρούτα από paulinia cupana: Είναι γνωστό ότι είναι ένα ισχυρό αφροδισιακό, έχει επίσης άμεση δράση στην κινητικότητα του σπέρματος, είναι ένα ενεργητικό διεγερτικό, μέσα στη δομή του είναι η καφεΐνη, η θεοφυλλίνη και οι τανίνες.

Μέντα: Αυτό το συστατικό έχει την αρετή να βοηθά στην αύξηση της λίμπιντο.

ΣΟΦΌΣ: Βοηθά στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, προσφέρει δύναμη και μεγιστοποιεί την ενέργεια.

Κέρδη

Εξηγεί στον κατασκευαστή του Bigboy ότι το προϊόν γέλης προσφέρει υποστήριξη στη σεξουαλική απόδοση καθώς επίσης και ένας μεγαλύτερος σκοπός της δημιουργίας διεύρυνσης του πέους τόσο κατά την επιμήκυνση όσο και το πάχος του. Άλλα οφέλη αναφέρονται παρακάτω.

 • Βελτιώνει την κυκλοφορία του πέους στο αίμα.
 • Αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης.
 • Πιο ισχυρές στύσεις και σταθερότερο μέλος.
 • Πιο έντονοι οργασμοί.
 • Φυσική σύνθεση.
 • Δεν υπάρχουν παρενέργειες.
 • Δεν είναι εθιστικό.

Τρόπος χρήσης

Μέσα στον ιστότοπο του κατασκευαστή, εξηγείται η διαδικασία, η οποία είναι πολύ εύκολο να γίνει κατανοητή και πρακτική στην εκτέλεση. Αυτό το τζελ πρέπει να εφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα του αρσενικού μέλους με απαλό κυκλικό μασάζ. Η πρόταση που δίνεται από τον παραγωγό του Bigboy είναι ότι μπορείτε να εκτελέσετε τη διαδικασία μεταξύ 20 και 30 λεπτών πριν ξεκινήσετε τη σεξουαλική πράξη για να ενισχύσετε τα αποτελέσματα.

Παρενέργειες

Οι χρήστες δεν έχουν δείξει ενδείξεις παρενεργειών με τη χρήση του Bigboy, συνιστούμε να αναλύσετε και να αναθεωρήσετε καθένα από τα συστατικά που συνθέτουν τη φόρμουλα και να βεβαιωθείτε ότι κανένα από αυτά δεν έχει προκαλέσει αλλεργικές ή ανεπιθύμητες ενέργειες στη διαδικασία.

Κριτικές χρηστών

Οι απόψεις που παρουσιάζονται εδώ είναι μόνο μερικές αναφορές που λαμβάνονται από φόρουμ Διαδικτύου και δημοσιεύονται από άτομα που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το Bigboy.

Πάντα πίστευα ότι το πέος μου είναι καλό μέγεθος, αλλά ήξερα ότι υπήρχε δέρμα που θα μπορούσε να επεκταθεί και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ζήτησα από τον Bigboy, ως μη καταπόσιμο προϊόν, αποκλείω την πιθανότητα ζημιάς, αυτό με βοήθησε να διατηρήσω τις στύσεις μου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ασκούσα πάντα, αλλά η κατανάλωση αλκοόλ έπρεπε να μειωθεί για να επιτευχθεί ισορροπία μεταξύ του προϊόντος και της αντίδρασης του σώματός μου.

Francisco Ramírez 32 ετών.

Οι σεξουαλικές μου πράξεις επιδεινώθηκαν, ένιωσα ότι ο σύζυγός μου δεν κράτησε λόγω ενός άλλου συντρόφου, ήταν ειλικρινής μαζί μου και μαζί αποφασίσαμε να ζητήσουμε από τον Bigboy στον επίσημο ιστότοπό του, η διέγερσή του παράγει πολύ έντονες οργασμούς και οι στύσεις έχουν ήταν εξαιρετικά σταθερή.

Luisa Avilés 39 ετών.

Η αλλαγή δεν ήταν μόνο στις στύσεις και το πιο δύσκολο μέλος, αλλά ο χρόνος που μπορώ να διατηρήσω τη σεξουαλική πράξη έχει αυξηθεί πολύ, αύξησα τις ρουτίνες άσκησής μου και φροντίζω περισσότερο τις γενικές πτυχές της υγείας, μπορώ ας πούμε ότι προτείνω το τζελ Bigboy που όχι μόνο βοηθά στο μέγεθος του πέους αλλά και επιμηκύνει το χρόνο στύσης.

Pedro Macías 43 ετών.

Τιμή και πού να το αγοράσετε στην Ισπανία

Η τιμή που δημοσίευσε η Bigboy είναι 78 €, ωστόσο ο κατασκευαστής έχει επιβεβαιώσει τη δυνατότητα να το αποκτήσει με έκπτωση έως και 50%, για να ζητήσετε τη γέλη που πρέπει να συμπληρώσετε μόνο τη φόρμα που βρίσκεται στον ιστότοπο του κατασκευαστή, τότε ένας πράκτορας Θα το κάνετε. Θα επικοινωνήσετε, εκεί μπορείτε να αποσαφηνίσετε όλες τις αμφιβολίες σχετικά με το Bigboy, όπου έχετε επίσης τη δυνατότητα πληρωμής όταν λαμβάνετε το προϊόν σας.

Το αυθεντικό Bigboy gel διατίθεται μόνο στον ιστότοπο, δηλαδή, ο κατασκευαστής δεν έχει εμπορική σχέση με εικονικά καταστήματα ή φυσικά καταστήματα, επομένως αν το δείτε να δημοσιεύεται εκτός του επίσημου ιστότοπου, να είστε βέβαιοι ότι δεν είναι το γνήσιο προϊόν που κατασκευάζεται με προαναφερθέντα συστατικά.

Το συμπέρασμα μας

Όπως θα μπορούσαμε ήδη να παρατηρήσουμε, το gel Bigboy δεν έχει παρουσιάσει ανεπιθύμητες ενέργειες σε χρήστες που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει, ο κατασκευαστής διευκρινίζει επίσης ότι είναι ένα φυσικό προϊόν του οποίου οι ανεπιθύμητες ενέργειες απουσιάζουν, το προϊόν μπορεί να θεωρηθεί ως μια καλή εναλλακτική λύση κατά την αναζήτηση ένα προϊόν που βοηθά ή παρέχει βελτίωση στη σεξουαλική δραστηριότητα, αξίζει να σημειωθεί ότι για να αποκτήσετε μόνιμα αποτελέσματα θα είναι πολύ σημαντικό να καταφύγετε σε ενέργειες ή συνήθειες που ενισχύουν και μεγιστοποιούν τη χρήση ή την εφαρμογή αυτού του προϊόντος. Ορισμένα πράγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε είναι:

 • Η τεχνική jelqing. (Διεγείρει την κυκλοφορία του πέους στο αίμα).
 • Ασκήσεις Kegel (Βοηθά στην αποστολή περισσότερου αίματος στο πέος).
 • Μειώστε την ποσότητα αλκοόλ που πίνετε.
 • Κόψε το κάπνισμα.
 • Κάνε άσκηση.

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να ενσωματώσετε εάν έχετε ήδη αποφασίσει να συμπεριλάβετε το Bigboy gel ως πρόσθετο εργαλείο, οι αλλαγές μπορεί να είναι κολακευτικές και ευρέως ορατές εάν εστιάζετε στην επίτευξη μιας πραγματικής αλλαγής.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

   Deje una respuesta